תנור בנוי Lofra FRS69EE מתצוגה
מפרט טכני מורחב
תנור LOFRA תנור GAIA 60 בנוי-מולטיסיסטם מקצועי בעל 9 תוכניות אפיה
- נפח התנור 66 ליטר
- מולטי סיסטים מקצועי, גימור זכוכית
- חלל התנור בציפוי קריסטלי קל לניקוי
- 2 יחידות רשת אפיה / 2 מגש
- מסילות טלסקופיות
- גריל חשמלי/ מתקן גריל מסתובב
- דלת קרה 3 שכבות זכוכית
- טיימר מגע, כפתורים לחיצים (PUSH IN/OUT)
- זכוכית פנימית נשלפת(ע"י טכנאי בלבד)
- טמפרטורה מקסימלית 250 מעלות
- טורבו אקטיבי
- תאורה פנימית
- אוורור היקפי מלא
ארץ ייצור איטליה
מפרט טכני:
- הספק התנור 2800W
- גוף חימום עליון: 900W
- גוף חימום תחתון: 1650W
- גריל קטן: 1500W
- גריל גדול: 2400W
- טורבו אקטיבי: 2000W
מידות התנור:
- רוחב-60 ס"מ
- עומק-60 ס"מ
- גובה-85~90.5 ס"מ
אודות LOFFRA
LOFRA נוסדה בשנת 1956 על ידי האחים לובאטו בתקופה שלאחר מלחמת העולם השנייה, האחים החלו לייצר מחומרי גלם שנותרו מהמלחמה, עם השנים האחים עברו לייצור תנורי קמפינג, תנורי חימום ולבסוף תנורי גז וחשמל מנירוסטה לשימוש מקומי באיטלייה.
נקודת המפנה האמיתית הגיעה בשנים באמצע שנתי השמונים, כאשר הניהול והבקרה עברו לדור השני לבני המייסדים, שהצליחו לבסוף להעניק לחברה מבנה ארגוני וניהולי ראשון, חידוש מוחלט בנוף התעשייתי הצפון מזרחי האיטלקי של אותה התקופה. בשנים אלו גדלה החברה, תוך מתן תשומת לב מיוחדת לאיכות המוצר המוגמר, באמצעות מחקרי שוק וניתוח התוצאות בדקדקנות, החברה בחרה להתמחות בדברים בהם היא הכי טובה תנורי איכות לפלח השוק הגבוה. בין הפרויקטים שפותחו על ידי Lofra: מוצרי Standing, קו חדשני של Curva – תנורים עם עיצוב קדמי מעוגל המוגן על ידי פטנט קהילתי – מודל Up & Down, עם תנורים אנכיים כפולים.
מאז תחילת 2010, המותג ההיסטורי מבצע את פעילותו תחת השם "נובה לופרה" וניהול חדש. דחף את היזם מר רזא סלהי (שכבר הכיר את המוצר טוב מאוד, לאחר שהיה מפיץ לופרה באיראן במשך שנים רבות) לקחת את האתגר ולהשקיע באיטליה, למרות המשבר הכללי. המטרה הראשונה של ההנהלה החדשה הייתה להחזיר את הייצור של תנורי לופרה ברמה הגבוהה ביותר, תוך שימוש רק ברכיבים תוצרת איטליה.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.